Praktijk

Wachtkamer

Consultatieruimte 1 & 2

 

Hier wordt je huisdier volledig onderzocht.  Heeft je huisdier een probleem en is de oorzaak niet meteen bekend, dan kunnen we verdere onderzoeken doen zoals bijv. een bloedonderzoek, urineonderzoek, echo, RX-foto...

De 2 consultatieruimtes staan met elkaar in verbinding waardoor de dierenarts snel van de ene naar de andere kan gaan. 

Sinds 2014 hebben wij ons eigen bloedanalyse apparaat. Het bloed van je huisdier kan ter plaatse onderzocht worden waardoor we binnen het uur een uitslag hebben en dus ook zeer snel een behandeling kunnen starten.

Balie

Kom je voeding of medicatie afhalen? Heb je algemene vragen? Kom je voor de eerste keer of heb je een nieuw huisdier bij?

Aan onze balie kan je terecht bij één van onze 2 assistenten, Jana of Zitta.

Operatiezaal

Zoals de naam het al verklaart worden hier de operaties uitgevoerd. Dit kan gaan van een sterilisatie, castratie en detartratie tot dringende spoedgevallen zoals een baarmoederontsteking.

Hospitalisatie ruimte

Door de verdoving koelt je huisdier gemakkelijk af. Daarom moeten ze na een operatie rustig wakker worden onder een warmtelamp.

Als je huisdier ziek is kan het zijn dat het even moet blijven voor observatie of verdere onderzoeken. Soms kan een infuus alleen al wonderen doen.

Onze hospitalisatie staat met een groot raam in verbinding met de operatiezaal waardoor we de diertjes altijd goed in het oog kunnen houden.